Ünlü şarkıcı Ankara'da öldürülmüştü! Cinayetin detayları belli oldu

Ünlü şarkıcı Ankara'da öldürülmüştü! Cinayetin detayları belli oldu

Ankara'da geçen hafta eşi tarafından öldürülen Çekyalı ünlü sanatçı Victoria Vera Blyth'ın cinayetinde detaylar ortaya çıktı.

İncek'teki villalarında geçen günlerde yaşanan olay, Victoria Vera Blyth'ın cep telefonundaki mesajlar nedeniyle başladığı iddia edilen bir kavgayla patlak verdi. Kısa sürede büyüyen tartışma sonucunda 53 yaşındaki Blyth, eşine tabanca ile saldırmış ve ardından silahı başına dayayarak yaşamına son vermişti. Çiftin en büyüğü 14 yaşında olan 3 çocuğu, yakınlarına teslim edildi.

Petrol sondaj işleriyle uğraşan şirketin sahibi Thomas Blyth ile birlikte Ankara'ya 5 yıl önce yerleşen Victoria Vera Blyth'ın otopsi işlemleri tamamlandı.

KENDİSİNİ ALDATTIĞINI ÖĞRENDİ

Çek medyasına konuşan Victoria'nın arkadaşları, Blyth'ın eşinden ayrı geçirme planları yaptığını ve yaz aylarını Çekya'da ailesiyle geçirmeyi planladığını belirtti. Bir arkadaşı, "Victoria, eşinin sürekli olarak kendisini aldattığını öğrendi ve bu durumdan çok rahatsızdı. Eşinden ayrılmakla tehdit etmişti. İlişkilerinde sürekli gerginlik vardı. Victoria, hayatına drama katmayı seven biriydi ve sakin bir yaşam istiyordu" dedi.

Blyth'ın, aldatma olmadan ve çocuklarının huzurlu olduğu bir yaşam istediğini belirten arkadaşları, Çekya'da tanınmış bir isim olduğunu ve bazı televizyon kanallarında sabah programları sunduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.