Ünlü oyuncudan bomba açıklama! "Ortalıkta adam kalmadı"

Ünlü oyuncudan bomba açıklama! "Ortalıkta adam kalmadı"

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, magazin muhabirine verdiği yanıtla herkesi şok etti. Hayatında biri olup olmadığı sorulan Sancaktutan, "ortalıkta kalmadı adam" şeklinde yanıt verdi.

Son olarak 'Ya Çok Seversen' dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan yeni bir açıklamayla gündeme geldi. Önceki gün bir davete katılan genç oyuncu, özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Adı son olarak basketbolcu Mahir Ağva ile anılan oyuncu, Aramızda Kalmasın muhabirinin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını verdi.

Bunun üzerine muhabir "Neden?" diye sorunca Sancaktutan, bir anda patladı. "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam" diyen genç oyuncu verdiği cevaba kendisi de şaşırdı.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000'de İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Rizeli olan ünlü oyuncu, anne tarafından Batum göçmenidir. Küçük yaştan itibaren oyunculukla ilgilenen Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. 2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide "Fidan" karakterine hayat verdi. 2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide "Ada Meryem Varlı" karakterini canlandırdı. 2021 yılında ise Son Yaz adlı dizide "Yağmur Kara" karakteriyle ekran karşısına geçmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.