Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in hemşiresi gizlice TikTok videosu çekmiş!

Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in hemşiresi gizlice TikTok videosu çekmiş!

Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanamasının ardından sağlığına kavuştu. Tanrıöğen son olarak bir TikTok videosuyla gündeme gelmişti. İşte o videonun ardındaki gerçek...

Geçtiğimiz kış beyin kanaması geçiren ve bu süreçte birçok ameliyat geçiren Tanrıöğen, sağlık durumu nedeniyle "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Abdullah Ünal rolünden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Sağlığına kavuşan ve hastaneden taburcu edilen oyuncu, şimdi evinde dinleniyor. İlaçlarını düzenli olarak alıyor, sağlıklı besleniyor ve zaman zaman yürüyüş yapıyor. Tanrıöğen, bir hemşirenin gözetiminde yaşıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Tanrıöğen, evinde kuruyemiş yerken çekilen bir TikTok videosu ile gündeme geldi. Görüntülerin, evine ilaç vermek için gelen nöbetçi hemşire tarafından gizlice kaydedildiği ve Tanrıöğen’in bu durumdan habersiz olduğu ortaya çıktı.

Hiçbir sosyal medya hesabı bulunmayan usta oyuncunun ailesi, bu kötü niyetli davranış karşısında büyük bir rahatsızlık duydu ve videoyu TikTok’tan sildirdi. Ailenin, ilgili hemşire hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.