Ünlü mankenin kızının ihaneti! Sosyal medya bunu konuşuyor...

Ünlü mankenin kızının ihaneti! Sosyal medya bunu konuşuyor...

Ünlü manken Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının gizli telefonunu buldu. Gizli telefonda kızının ihanetini yakalayan Akkaya, olayları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı bir paylaşımda, kızıyla yaşadığı dramatik bir olayı ve yaşadığı büyük şoku anlattı.

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından kızını ifşa etmesiyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Akkaya, kızının yurtdışı planlarını ve daha fazlasını öğrendikten sonra telefonuna el koyduğunu ve bunun üzerine kızının fiziksel saldırısına uğradığını kaydetti.

deniz-akkaya-ve-kizi.jpg

Akkaya'nın paylaşımında şunlar yer aldı:

"1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü.

Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.

Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitedi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım.

Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline ,ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim.
Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz?

Kontrolsüzce severek.
Anne olmak bu değil ve olmamalı.
Allah tüm annelere sabır versin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.