Ünlü futbolcu evinde ölü bulundu

Ünlü futbolcu evinde ölü bulundu

Yunan futbolcu George Baldock, Glyfada'daki evinin havuzunda ölü bulundu. Ölüm nedeni henüz netleşmedi, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Panathinaikos'un 31 yaşındaki Yunan milli futbolcusu George Baldock'un vefatı, futbol dünyasını derinden sarstı. Gazzetta'nın aktardığına göre, Baldock Atina'nın güneyinde yer alan Glyfada'daki evinin yüzme havuzunda ölü olarak bulundu.

Ölümünün kesin nedeni henüz netleşmediği için polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Baldock'un bilinen bir sağlık problemi olmadığı belirtiliyor. Yaz transfer döneminden bu yana Panathinaikos forması giyen futbolcu, son derece aktif bir spor yaşantısı sürdürüyordu.

ÖLÜMÜNDEN 3 GÜN ÖNCE DERBİDE OYNADI

Vefatından sadece üç gün önce, 6 Ekim'de Panathinaikos ile Olympiakos arasında oynanan derbide sahaya çıkan Baldock, tanınmış isimler Anastasios Bakasetas, Willian Arao ve Tete ile birlikte mücadele etmiş ve karşılaşmanın 75. dakikasında oyundan alınmıştı.

MİLLİ TAKIM KADROSUNDA YER ALMADI

Yunanistan Milli Takımı ile 12 kez sahaya çıkan Baldock, bu kez İngiltere'ye karşı oynanacak UEFA Uluslar Ligi maçı kadrosunda yer almamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.