Ünlü çift 8 aylık ilişkilerini sonlandırdı

Ünlü çift 8 aylık ilişkilerini sonlandırdı

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak ile yapımcı Esra Akpınar'ın 8 ay süren ilişkileri sona erdi. Çift, ayrılık kararının ardından sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi.

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak ve yapımcı Esra Akpınar çiftinin ayrıldığı haberi, magazin dünyasında yankı uyandırdı. "Aramızda Kalmasın" programında yer alan habere göre, 8 aydır birlikte olan çift yollarını ayırma kararı aldı.

FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ, TAKİPTEN ÇIKILDI

Ayrılık kararının ardından çiftin attığı adımlar dikkat çekti. Şakrak ve Akpınar, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardılar ve daha önce paylaştıkları ortak fotoğrafları silme yoluna gittiler.

ÖRNEK ÇİFTTİ

Bülent Şakrak'ın özel hayatı, daha önce de magazin gündeminde yer almıştı. 2015 yılında evlendiği oyuncu Ceyda Düvenci ile olan evliliği, çiftin magazin basınının örnek gösterdiği bir ilişki olarak biliniyordu. Bu evlilikten bir erkek çocukları olan çiftin tek celsede boşanması, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Şakrak, Düvenci'den ayrıldıktan kısa bir süre sonra Esra Akpınar ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Ancak, bu ilişki de beklenenden kısa sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.