Ünlü astrologdan uyarı geldi! Yatırım konuları ön planda olacak...

Ünlü astrologdan uyarı geldi! Yatırım konuları ön planda olacak...

Dinçer Güner, sosyal medya hesabından paylaştığı astro tüyolarında "Yatırım, borsa kur, döviz ve altın gibi konular gündeme gelir" ifadelerini kullandı.

Ünlü Astrolog Dinçer Güner, "Parla- Fark Edil- Görül- Takdir Topla" başlığıyla astro tüyolarını paylaştı. Güner, bugün itibari ile Güneşin aslan burcuna geçiş yapacağını kaydetti.

Bu geçişle birlikte yazın en sıcak günlerinin başlamış olacağına işaret eden Güner, "Eğlenmek, seyahat etmek, aşk yaşamak, çocuklarla vakit geçirmek, hobilere ağırlık vermek, kısacası hayattan keyif almak için en ideal zamandır. Aslan aynı zamanda aşkı, tutkuyu, sevdiğine sahip olmayı, sadakati ve romantizmi temsil eder. Bu dönemde düğünler, nişanlar artar. Davetler, organizasyonlar ve konserlerin biri biter, biri başlar" ifadelerini kullandı.

YATIRIM, BORSA VE ALTIN KONULARI ÖN PLANDA

Aslan spekülatif yatırım araçlarını temsil eden konuları ve kişileri de yönetir, bu nedenle Güneş Aslan’a geçince yatırım, borsa kur, döviz ve altın gibi konular gündeme gelir. Sanatçılar ve yaratıcılık gerektiren her türlü faaliyet için Aslan burcunun sıcak, eğlenceli, debdebeli atmosferinden faydalanarak kendinizi fark edilir kılabilirsiniz.

"KENDİNİZİ GÖSTERMEKTEN ÇEKİNMEYİN"

Kendimizi daha cesur, daha yaratıcı ve daha kendinden emin hissedeceğimizi kaydeden Güner, bu dönemin yetenekleri sergilemek için mükemmel bir zaman olduğunu vurguladı.

Paylaşımın devamında şunlar yer aldı:

"Kendinizi göstermekten çekinmeyin, çünkü bu dönem sizin parladığınız bir zaman dilimi olacak. Bu dönemde, sanatsal projelere başlamak, hobilerinize zaman ayırmak veya yeni yaratıcı fikirler geliştirmek için harika bir fırsat. Resim yapmak, yazı yazmak, müzikle ilgilenmek veya herhangi bir yaratıcı uğraş, bu dönemde size büyük keyif verebilir.

İş hayatında veya kişisel yaşamınızda liderlik pozisyonları üstlenmek, projeleri yönetmek veya başkalarına ilham vermek için harika bir zaman. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir veya mevcut ilişkinizde romantizmi artırabilirsiniz.Bu dönemde, kendinizi şımartmak, yeni bir stil denemek veya kişisel bakımınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Saç stilinizi değiştirmek, gardırobunuzu yenilemek veya sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları geliştirmek için mükemmel bir zaman."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.