Ünlü Astrolog tek tek anlattı! İşte Oğlak dolunayının bireysel ve Türkiye üzerinde etkileri...

Ünlü Astrolog tek tek anlattı! İşte Oğlak dolunayının bireysel ve Türkiye üzerinde etkileri...

Oğlak dolunayının etkileri üzerine uyarılarda bulunan Güner, "Kendimizi biraz yorgun, sıkışmış, bunalmış, araftaymış gibi de hissedebiliriz" ifadelerini kullandı.

Ünlü Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından Oğlak dolunayının hem bireysel etkilerini hem de Türkiye üzerindeki etkilerini anlattı.

Güner, "Oğlak burcunda sıkıştıran dolunay" başlığıyla yaptığı paylaşımda, bu burcun çalışkanlık, disiplin ve sorumluluğu temsil ettiğine dikkat çekti.

Ünlü astrolog, dolunayın bireysel etkileri hakkında şunları kaydetti:

"Dolunayın bu burçta olması, uzun süredir üzerinde çalıştığımız projelerde, kariyer hedeflerimizde ve kişisel sorumluluklarımızda önemli bir dönüm noktasına geldiğimizi gösterir. Bu dönemde, emeklerimizin karşılığını almak, çabalarımızın sonuçlarını görmek için önemli bir zaman olabilir."

BİR ŞEYİN SONU

"29 derece Oğlak, bir şeylerin sonuna yaklaştığımızı, belki de bitiş çizgisinde olduğumuzu işaret eder. Bu nedenle, artık geride bırakmamız gereken eski yapıları, alışkanlıkları veya bize hizmet etmeyen sorumlulukları bırakma zamanı. Bu dolunay sürecinde kendimizi biraz sıkışmış hissedebiliriz. Çünkü 29 derece hem bir şeyin sonuna gelmişiz ama yeni hikâyeye de henüz başlayamamak demek. Bu yüzden aslında bu derece yorgun bir derecedir. Kendimizi biraz yorgun, sıkışmış, bunalmış, araftaymış gibi de hissedebiliriz."

KARİYERDE DÖNÜM NOKTASI

"Bu dolunay, kariyerinizde büyük bir dönüm noktası olabilir. Uzun süredir beklediğiniz terfi veya proje tamamlanması gibi önemli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca, kişisel yaşamınızda da sorumluluklarınızı yeniden değerlendirme, aile ve ev hayatınızdaki dengeleri gözden geçirebiliriz."

ÖZGÜRLEŞME ARZUZU

Son olarak bu dönemde teknolojiyi daha verimli kullanma yolları bulunabileceğine veya finansal durumlarda ani ve olumlu değişimler yaşanabileceğine vurgu yapan Güner, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni yatırımlar, dijital projeler veya teknolojik yenilikler için mükemmel bir zaman olabilir. Kendinizi kısıtlayan durumlardan, sorumluluklardan veya insanlardan özgürleşme arzusu hissedebilirsiniz. Kariyerinizde, kişisel projelerinizde veya yaşamınızın diğer alanlarında ani ama faydalı gelişmeler yaşayabilirsiniz."

YENİ VERGİ TÜRLERİ GÜNDEMDE

Güner, dolunayın Türkiye üzerinde olası etkilerini ise şöyle değerlendirdi:

Dolunayın gerçekleştiği anın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında gökyüzünde 29 derece burcu yükselmekte. Ülkenin ana gündem konularının; adalet, hak, hukuk, ortaklıklar, iş birlikleri, sanatçılar, estetik, güzellikle ilgili konular olacağına işaret etmekte.

Venüs’ün 10. Evde ve Aslanda oluşu; bu dolunayda sanatı kadınlar, altın, güzellik sektörü ile ilgili kriz yaratabilecek gündemlerin olabileceğine işaret etmekte. Ayrıca alınan hukuksal kararlar, yasa ile ilgili konularda da önemli gelişmeler olabilir. Özellikle finans ve yasa konusunda yeni uygulamalar, kanun teklifleri gündeme gelebilir.

Uranüs’ün kontak kurması teknolojik yatırımların gündem de olabileceğine işaret etmekte. Ama diğer yandan yeni vergi türleri de gündeme gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.