Ünlü astrolog "müjde" diyerek duyurdu! Maddi konularda şans geliyor...

Ünlü astrolog "müjde" diyerek duyurdu! Maddi konularda şans geliyor...

Ünlü astrolog Dinçer Güner günlük tüyoları paylaştı. Güner, "Maddi konularda da şanslı bir dönemdesin. Gelirinde artışlar ve finansal fırsatlar ortaya çıkabilir" ifadelerini kullandı.

Yüzbinlerce kişinin severek takip ettiği ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabından "Bekarlar Müjde" başlığıyla günlük tüyolarını paylaştı. Venüs ile Jüpiter arasında sekstil açı oluşacağını kaydeden Güner, etki süresinin 3 gün olacağını söyledi.
İlişkilerde ve sosyal etkileşimlerde olumlu bir hava olacağına değinen Güner,
şunları kaydetti:

"Bu dönemde, sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek, ilişkilerini derinleştirmek ve yeni arkadaşlıklar kurmak için harika bir zaman. İnsanlarla olan etkileşimlerinde daha anlayışlı, şefkatli ve hoşgörülü olacaksın.

Aşk hayatında da bu olumlu enerjiyi hissedeceksin. Eğer bir ilişkin varsa, partnerinle arandaki bağ güçlenecek ve romantizm artacak. Bekar olanlar içinse, yeni ve heyecan verici bir aşk kapıda olabilir.

MADDİ KONULARDA ŞANS

Sosyal hayatta ve aşkta gelen şansın yanı sıra maddi konularda da şansın artacağına dikkat çeken Dinçer Güner, şöyle devam etti:

"Gelirinde artışlar ve finansal fırsatlar ortaya çıkabilir. Yatırımların olumlu sonuçlar verebilir, beklenmedik kazançlar elde edebilirsin. Sanat ve estetik alanlarında da yaratıcılığın artacak. Sanatsal projelerde büyük başarılar elde edebilirsin. Yaratıcılığını ifade etmek, sanatla uğraşmak ve estetik zevklerini geliştirmek için bu dönem mükemmel bir fırsat. Güzelleşmek, estetik için adımlar atmak için güzel zamanlar."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.