Ümit Özdağ'dan çarpıcı sözler: 17 yıl sonraki Suriyeli sayısını açıkladı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Suriyeli kadınlarda doğum oranı 5.3. Şaka yapmıyorum. 2040 yılında Türkiye'de 20 milyon Suriyeli olacak" dedi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Eskişehir'de belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu.
Türkiye'deki Suriyeliler ve sığınmacılar konusuna değinen Özdağ, "2040 yılında Türkiye'de 20 milyon Suriyeli olacak. Kendi ülkemizde azınlık durumunda olacaksınız" dedi.
Özdağ, şu ifadeleri kullandı:
"Türkiye'ye 12 yıl içerisinde 13 milyon insan sokulur mu? Sokuldu. 7 milyon Suriyeli, 2 milyon Afrikalı, 2 milyon Afgan ve geriye kalan 2 milyon da Rusya'dan, Ukrayna'dan, Mısır'dan, Birleşik Arap Emirliklerinden, Irak'tan, İran'dan, Libya'dan... Dünyanın her yerinden 13 milyon insan Türkiye'ye sokuldu. Bu Suriyeli kadınlarda 5.3 doğum, Türklerde ise 1.7 doğum oranı. Yani Türkiye'nin üç katı. Şaka yapmıyorum. 2040 yılında Türkiye'de 20 milyon Suriyeli olacak. Kendi ülkemizde azınlık durumunda olacaksınız.
Sizin için dedelerinizin bıraktığı bu ülke sizin için annelerinizin, babalarınızın emekleriyle inşa etmiş olduğu bu ülkenin kaynaklarını siz değil onlar kullanacak ve kullanıyorlar da zaten. Gaziantep'te, Şanlıurfa'da, Hatay'da Türkler azınlık olacak. Hatay'da depremden sonra zaten Türkler azınlığa düştü. Adana'da, Mersin'de nüfuslar eşitlenmiş olacak. Biz toprak bütünlüğümüzü böyle devam ettirebilir miyiz? Mümkün mü bu? Değil. Zaten amaç; bombalandıkları için gelmediler, gelmeleri için bombalandılar. Irak'ta yaptıklarını, Lübnan'da yaptıklarını, Suriye'de yaptıklarını şimdi Türkiye için tasarlıyorlar. Türkiye'yi bir iç savaşa sürüklemek istiyorlar bu göçü tasarlayanlar."
ADAYLAR BELLİ OLDU
Zafer Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç oldu.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.