Ümit Erdim ve Seda Erdim sessiz sedasız boşandı mı?

Ümit Erdim ve Seda Erdim sessiz sedasız boşandı mı?

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adlarından söz ettiren gözden çiftten Seda Erdim soyadını değiştirerek Seda Çınar yaptı. Sevilen ikilinin boşandığı iddiaları güçlenince takipçilerden gelen yorumlar havada uçuştu.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde "Var mısın Arif" karakterine hayat veren Ümit Erdim yaşadığı inanılmaz değişimle gündemdeydi. Ümit Fit bir görünüme kavuşan Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile nikah masasına oturmuştu.

Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan ikili 2018 yılında kızları Ses'i 2018'de kızları Ses'i, 2022'de ikinci kızlarına da kavuşmuştu. Evliliklerini ve aile hayatlarını kameralardan uzak şekilde yürüten çiftin son zamanlarda beraber paylaşım yapmaması dikkat çekmeye başlamıştı.

Bir süre önce de sosyal medyasında radikal bir adım atan Seda Erdim soyadını değiştirip Seda Çınar yapınca olanlar oldu.Instagram profilindeki adını da Seda olarak bırakan ünlü isimin son spor pozunun altı takipçilerinden boşanma iddiaları üzerine gelen yorumlarla doldu. Seda Erdim'e takipçileri "Boşandınız mı?", "Eşinizle aranız mı bozuk?", "Sessiz sedasız bitti mi?" yorumları yağdırdı.

yorum.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.