Türkiye’ye bugün giriş yaptı! Sonbahar geliyor!

Türkiye’ye bugün giriş yaptı! Sonbahar geliyor!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye’de bugünden itibaren etkili olmasını beklediği hava olayını açıkladı... Bugünden itibaren sıcak havalara elveda, sonbahara merhaba diyeceğiz!

Ülkemizde yaz sıcaklıklarının hâlâ etkili olduğu bu günlerde, sonbaharın resmi başlangıcı merak konusu olmuştu. Mevsim normallerine dönüş için bekleyen vatandaşlar, sıcak hava dalgasının ne zaman sona ereceğini öğrenmek istiyordu. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sonbaharın ne zaman etkili olacağını duyurdu.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, sonbaharın nihayet pazar gününden itibaren etkili olmaya başlayacağını açıkladı. Ökten’in açıklamasında, “Geliyor. Pazar gününden itibaren mutlak Sonbahar geliyor…” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama, yaz sıcaklarının son bulması ve sonbaharın getireceği serin havaların başlaması için vatandaşlara umut verdi.

Bugünden itibaren Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının düşmesi ve sonbaharın etkili olmaya başlaması bekleniyor. Vatandaşlar, bu tarihten itibaren mevsimsel değişikliklerin hissedileceği ve hava koşullarının daha serin hale geleceği bir döneme giriş yapacaklar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.