Türkiye Pursaklar'ı konuşuyor: Belediye, ünlü zincir marketin kapısına mühür vurdu

Türkiye Pursaklar'ı konuşuyor: Belediye, ünlü zincir marketin kapısına mühür vurdu

Pursaklar’da son zamanlarda marketlerde dikkat çeken etiket fiyatları ile kasa fiyatları arasındaki farklar vatandaşların tepkisini çekiyor. Şikayetler üzerine harekete geçen Pursaklar Belediyesi bir markete ağır ceza uyguladı.

Pursaklar’da son zamanlarda marketlerde dikkat çeken etiket fiyatları ile kasa fiyatları arasındaki farklar vatandaşların tepkisini çekiyor. Şikayetler üzerine harekete geçen Pursaklar Belediyesi, bir markete ağır ceza uyguladı.

Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin ilgili maddesine dayanarak gerçekleştirdiği denetimlerde durumu tespit etti ve ciddi yaptırım uyguladı.

2-004.jpg

KAPISINA ZİNCİR VURULDU

Belediye ekipleri yapılan denetimler sonucunda Şok mağazasında bazı ürünlerin etiket fiyatı ile kasa fiyatının farklı olduğunu belirledi.

Durumun sıkça tekrarlandığı ve gelen şikayetlerin artması üzerine, daha önce kesilen 2052 liralık cezanın caydırıcı olmadığına karar verildi.

3-003.jpg

Belediye Encümeni cezanın 10 kat artırılması ve mağazanın bir gün süreyle mühürlenmesi kararını aldı. Böylece Şok mağazasına 20.520 lira para cezası kesilirken işletme bir gün süreyle kapatıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.