Türk TV kanallarının ortak canlı yayını ne zaman, nerede?

Türk TV kanallarının ortak canlı yayını ne zaman, nerede?

Deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu. Millet olarak seferberlik devam ederken bir adımda Türk televizyonlarından geldi. 8 TV kanalı ortak bir yayın yaparak depremzedelere yardım toplayacak. Türk TV kanallarının ortak canlı yayını ne zaman, nerede?

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı deprem sonrası 10 şehirde binlerce yapı yerle bir olmuş ve yüzlerce vatandaşımız ölmüş ve yaralanmıştı. Depremin yaraları sarılmaya çalışılıp, arama-kurtarma faaliyetlerine devam edilirken bir yandan da depremzede vatandaşlarımızın yeme, içme ve barınma ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor. Yardım çalışmaları devam ederken bir adımda Türk televizyon kanallarından geldi. Toplam 8 kanal ortak canlı yayın düzenleyerek, ‘Türkiye Tek Yürek’ sloganı ile depremzedeler için yardım toplayacak.

elazig.jpg

DESTEK GECESİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye halkı depremzedeler için birlik ve beraberlik içerisine girdi. Bir beraberlik örneği de Türk televizyonlarından geldi. Star TV, ATV, TV 8, Show TV, Kanal D, FOX TV, TRT ve Kanal 7 televizyonları ortak canlı yayın düzenleyerek depremzedeler için yardım toplayacak. Türkiye’yi ekranları başında kilitleyecek olan canlı yayın 15 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 20.00’da başlayacak. Önde gelen TV yayıncıları destek için ekranlarda olacak.

yardim-gecesi.jpg

SEVİLEN İSİMLER DESTEK GECESİNDE OLACAK

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı deprem sonrası 10 şehirde binlerce yapı yerle bir olmuş ve yüzlerce vatandaşımız ölmüş ve yaralanmıştı. Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere diğer deprem bölgelerinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için düzenlenecek olan canlı yayında, Star TV, ATV, TV 8, Show TV, Kanal D, FOX TV, TRT ve Kanal 7 televizyonlarında yayınlanan dizi, film, yarışma ve spor programlarının sevilen yüzleri ortak canlı yayına katılarak destek verecek.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.