TÜRASAŞ 45 sürekli işçi alacak

TÜRASAŞ 45 sürekli işçi alacak

TCDD bünyesinde kurulmuş bir iktisadi devlet teşekkülü olan TÜRASAŞ, 45 sürekli işçi alacak. İstihdam edilecek kişiler noter huzurunda çekilecek kura ve sonrasında yapılacak sözlü sınav ile belirlenecek.

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, TCDD bünyesinde kurulmuş bir iktisadi devlet teşekkülü olan TÜRASAŞ Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 45 sürekli işçi alacak.

Alınacak işçiler şirketin Sivas, Eskişehir ve Sakarya Bölge Müdürlükleri’nde görev yapacak.

İstihdam edilecek kişiler noter huzurunda çekilecek kura ve sonrasında yapılacak sözlü sınav ile belirlenecek. 
Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecek.

Detaylar için TIKLAYIN

ti-ic-001.jpg

ÖNE ÇIKAN DİĞER GÜNCEL İLANLAR

Haskan Arap koşu tayı ihale ile satılıyor

TİGEM'den satılık portakal

Fenerbahçe Üniversitesi öğretim üyesi alacak

Cezaevi'nden satılık yumurta tavuğu

Milli Eğitim'e engelli öğretmen alınacak

Sayıştay Başkanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru koşulları

Özelleştirme İdaresi'nden satılık taşınmazların listesi

Gazeteilksayfa.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.