Tümer Metin'den olay açıklama: "Ben böylesini görmedim"

Tümer Metin'den olay açıklama: "Ben böylesini görmedim"

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Ünlü yorumcu Tümer Metin maç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Karşılaşmada Mauro Icardi’nin attığı 2 gol ve Victor Osimhen’in röveşata golü öne çıkan anlar oldu. TV100 ekranlarında maçı değerlendiren ünlü futbol yorumcusu Tümer Metin, özellikle Icardi’nin futbol zekasını ve Galatasaray’ın Beşiktaş derbisindeki olası kadro tercihine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"ÇOK FARKLI BİR SEVİYE"

Tümer Metin, Osimhen’in oyuna girdikten sonraki katkısına vurgu yaparak, “Osimhen’in Galatasaray’a, kariyerine ve oyuna katkısı tartışılmaz. İştahı her zaman yüksek,” dedi. Ancak Metin, asıl övgüyü Icardi’ye saklayarak, Arjantinli golcünün sahadaki duruşunun farklı bir seviyede olduğunu belirtti.

GALATASARAY’IN HÜCUM GÜCÜNE DİKKAT ÇEKTİ

“Icardi’yi izlemek ayrı bir keyif. Topu öne, arkaya, sağa, sola nasıl aradığını izleyin. Markajı çok zor bir oyuncu. Bu futbol zekası doğuştan gelir, öğretilmez. Çok santrfor gördüm, ama Icardi gibisini görmedim,” diyen Metin, tecrübeli golcünün futbolcu profilini överek Galatasaray’ın hücum gücüne dikkat çekti.

Tümer Metin, Galatasaray’ın Beşiktaş ile oynayacağı derbiye ilişkin de çarpıcı bir iddiada bulundu. Metin, Okan Buruk’un derbide çift forvetle sahaya çıkacağını belirterek, “Olan Beşiktaş’a oldu. Çift forvet başlayacak, mecbur,” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.