Tümer Metin'den Mourinho'ya eleştiri: "İrfan Can Kahveci ilk 11'de olmalı"

Tümer Metin'den Mourinho'ya eleştiri: "İrfan Can Kahveci ilk 11'de olmalı"

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maçta İrfan Can Kahveci'nin yedek kalmasını eleştirerek, milli futbolcunun ilk 11'de yer alması gerektiğini savundu.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından eski futbolcu ve spor yorumcusu Tümer Metin, teknik direktör José Mourinho'nun İrfan Can Kahveci tercihini eleştirdi. Metin, Kahveci'nin Fenerbahçe'nin yaratıcı oyununu etkilediğini ve ilk 11'de mutlaka yer alması gerektiğini vurguladı.

30 GOLE KATKI SAĞLADI

2023-24 sezonunda 18 gol ve 12 asistlik performansıyla dikkat çeken İrfan Can Kahveci, Mourinho'nun göreve başlamasıyla birlikte daha çok hamle oyuncusu olarak kullanılmaya başlanmıştı. Bu sezon sadece ligin ilk haftasındaki Adana Demirspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Kahveci, Göztepe maçında hiç süre alamamış; Rizespor, Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında ise yedekten oyuna dahil olmuştu.

"BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ"

Tümer Metin, Kahveci'nin yedek kalmasının Fenerbahçe'nin yaratıcılığına zarar verdiğini belirterek, "İrfan Can'ı ilk 11'e yazacaksın, başka türlü olmaz" ifadeleriyle Mourinho'nun kararını eleştirdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum