Transferin gözdesi Mickael Malsa kimdir?

Transferin gözdesi Mickael Malsa kimdir?

2022-2023 sezonu ara transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek isteyen Spor Toto Süper Lig ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Peki, transferin gözdesi Mickael Malsa kimdir?

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden Mickael Malsa’nın da adı ülkemizdeki ekiplerle geçen isimler arasında yer alıyor. Transferin gözdesi Mickael Malsa kimdir?

adsiz-tasarim-1.jpg

MİCKAEL MALSA KİMDİR?

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1,5 Milyon Euro olan Mickael Malsa, 12 Ekim 1996 tarihinde Paris’te dünyaya geldi. Martinik uyruklu futbolcu, İspanya La Liga ekiplerinden Real Valladolid forması giymektedir. 26 yaşında, 1,79 boyuna sahip Malsa, ön libero bölgesinde oynamaktadır. Sochaux takımı altyapısında futbola başlayan Malsa, sırasıyla Antwerp, Fortuna Sittard, Platanias, Albacete, Mirandes ve Levante'de de forma giydi. Sezon başında Real Valladolid’e transfer olan genç futbolcu, bu sezon 6 maçta oynarken herhangi bir gol yada asist katkısı sunamadı. Martinik Milli takım forması ile de 3 karşılaşmada boy gösterdi. Kariyeri boyunca 205 maçta forma terleten oyuncu 7 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Kasımpaşa spor kulübünün Malsa’yı kiraladığı iddia ediliyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.