Trabzonspor’da Şenol Güneş sesleri: Taraftarlar tepkili

Trabzonspor’da Şenol Güneş sesleri: Taraftarlar tepkili

Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından Trabzonspor'da teknik direktör arayışları hız kazandı. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'ın Şenol Güneş ile temasta olduğu iddia edilirken, taraftarlar sosyal medyada farklı isimleri gündeme getiriyor.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından, kulüp yönetimi hızla yeni teknik direktör arayışlarına başladı. İddialar, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın teknik direktör Şenol Güneş ile iletişim halinde olduğunu gösteriyor. Güneş'in Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden olması ve kulübüyle olan geçmişi, bu iddiaları güçlendiriyor. Ancak taraftarlar bu iddiaya olumsuz bir şekilde karşılık verdi. Güneş’in geçmiş dönemlerde bazı açıklamaları nedeniyle taraftarlar Şenol Güneş’i değil, Fatih Tekke ya da Ünal Karaman’ı istediklerini yazdı.

TARAFTARLARIN TEPKİLİ

Trabzonspor’da Şenol Güneş gelişmesi, taraftarlar arasında farklı tepkilere yol açtı. Sosyal medya platformlarında yapılan yorumlarda, taraftarların önemli bir kısmının Şenol Güneş'in tekrar göreve getirilmesine sıcak bakmadığı görülüyor. Taraftarlar, takımının başına daha genç ve dinamik bir teknik direktör talep ediyor.

ÇEŞİTLİ İSİMLER GÜNDEMDE

Taraftar grupları arasında öne çıkan alternatif isimler ise Fatih Tekke ve Ünal Karaman oldu. İki isim de Trabzonspor'un eski futbolcuları ve teknik direktörleri olması nedeniyle taraftarın gönlünde yer edinmiş durumda. Bu isimlerin, kulüp DNA'sını iyi bilen ve takımı taşıyabilecek potansiyele sahip olduğu düşünülüyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.