Trabzonspor yönetiminden teşekkür

Trabzonspor yönetiminden teşekkür

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde Basel ile oynanacak maçın bilet gelirlerinin depremzedelere bağış olarak aktarılacağını duyurmuştu. Birçok kulüp bu kampanyaya destek verdi.

Trabzonspor‘un Basel ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelesi öncesi Fenerbahçe'nin 1000 bilet aldığı aktarılmıştı. Bu hamlenin ardından Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir yönetimi de 1000 bilet alarak destekte bulundu.

ts-tesekkur-1.jpg

1000’ER BİLET ALDILAR

Trabzonspor ‘un Basel ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelesi öncesi maçtan gelecek tüm gelirlerin depremzedelere verileceğinin söylenilmesinin ardından 1000 bilet satın alan Fenerbahçe yönetimine Trabzonspor teşekkür etti. Trabzonspor'dan yapılan paylaşımda, "Fenerbahçe Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Fenerbahçe Kulübüne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. #HepBirlikte daha güçlüyüz." ifadelerine yer verildi.

ts-tesekkur-2.jpg

FENERBAHÇE SONRASI DİĞER KULÜPLERDE ALDI

Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir yönetimi de 1000 bilet alarak kampanyaya destekte bulundu. Trabzonspor’un açıklamasında, "Galatasaray Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Galatasaray Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz” denilirken, bordo mavili yönetimin diğer açıklamasında "Medipol Başakşehir Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır.

Medipol Başakşehir Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz” denildi. Son hamle ise Beşiktaş’tan gelirken, Trabzonspor’un yaptığı paylaşımda, "Beşiktaş Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1903 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Beşiktaş Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz" açıklaması yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.