Tottenham'ın yıldızı için kapışıyorlar: Transferde derbi zamanı

Tottenham'ın yıldızı için kapışıyorlar: Transferde derbi zamanı

Süper Lig’in iki ezeli rakibi Beşiktaş ve Galatasaray, Tottenham forması giyen Sergio Reguilon’u kadrosuna katmak için karşı karşıya gelebilir.

Süper Lig’in iki ezeli rakibi Beşiktaş ve Galatasaray, Tottenham forması giyen Sergio Reguilon’u kadrosuna katmak için karşı karşıya gelebilir. İspanya basınından Estadio Deportivo’da yer alan habere göre, Beşiktaş ve Galatasaray, sezon sonunda Tottenham ile sözleşmesi sona erecek olan Reguilon’u transfer listelerine aldı. Beşiktaş’ın, önceki transfer döneminde 28 yaşındaki sol bek için girişimlerde bulunduğu ve yaz transfer döneminde tekrar harekete geçeceği iddia edildi.

SINIRLI SÜRE ALDI

Bu sezon Tottenham formasıyla yalnızca 5 maça çıkan ve toplamda 242 dakika sahada kalan Reguilon, skora katkı yapamazken, az süre alması nedeniyle sezon sonunda ayrılmaya sıcak bakıyor.

TRANSFER YARIŞI KIZIŞIYOR

Beşiktaş, sol bek bölgesinde yaşadığı sıkıntıyı deneyimli oyuncuyla çözmeyi hedeflerken, Galatasaray ise kadro derinliği yaratmak adına Reguilon’u transfer etmek istiyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.