Toplu taşımaya sahada denetim

Toplu taşımaya sahada denetim

EGO Genel Müdürlüğü, bünyesindeki toplu taşıma araçları ile şoförlerini sahada denetlemeye başladı. Not edilen eksiklikler, müdürlüğe bildiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO Genel Müdürlüğü, bünyesindeki toplu taşıma araçları ile araç şoförlerini sahada denetlemeye başladı. Müdürlük ekiplerince EGO duraklarında gerçekleştirilen denetimlerde toplu taşıma araçlarındaki eksiklikler tespit ediliyor.

EKSİKLİKLER NOT EDİLİYOR

Yolcu duraklarında bekleyen görevliler, otobüs şoförlerine birtakım sorular yöneltiyor. EGO araçlarında reflektör, takoz, acil yardım çantası, dolap kilidi gibi gerekli malzemelerin bulunup bulunmadığı kontrol ediliyor. Ayrıca araçtaki led ekranlar, elektronik sistem ile engelli rampasının çalışıp çalışmadığı da soruluyor. Araçtaki eksiklikler kısa süre içerisinde belirlenerek, not alınıyor. 

YOLCULAR DA DENETİME ŞAHİT OLUYOR

Sahadaki denetimlere şahit olan yolcular ise şunları aktarıyor: “Bazı araçlarda eksiklikler olabiliyor. Özellikle bazı araçların engelli rampalarının çalışmadığını, durakta ineceğimizi belirten düğmelerin bozuk olduğunu görüyoruz. Bunların tespit edilerek kısa sürede yapılması bizi de mutlu eder.” 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.