THY Şırdancı Mehmet'i kara listeye aldı: Bilet satmayacak

THY Şırdancı Mehmet'i kara listeye aldı: Bilet satmayacak

Türk Hava Yolları (THY), Şırdancı Mehmet olarak tanınan Mehmet Sur'u kara listeye aldı. THY, Sur'a 6 ay boyunca bilet satmayacak.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçağında çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan 'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur kara listeye alındı.

Uçuş esnasında yemek servisinin yapılmasının ardından Sur, tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yedi. Bu anları cep telefon ile kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan Sur tartışmalara neden oldu.

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından harekete geçen havayolu şirketi yolcunun marka değerini zedelediği gerekçesiyle Mehmet Sur'u kara listeye aldı. Sur, 6 ay boyunca THY'den bilet satın alamayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.