Thomas Reis, Jose Mourinho'ya karşı

Thomas Reis, Jose Mourinho'ya karşı

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe'yi konuk edecekleri karşılaşma öncesi konuştu. Reis, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'ya karşı flaş açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe'yi konuk edecekleri karşılaşma öncesi konuştu. Reis, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'ya karşı flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, dünyaca ünlü Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile karşı karşıya gelecek olmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Alman teknik adam, kariyerinde Avrupa'nın büyük kulüplerinde önemli başarılar elde eden Mourinho ile aynı sahada olmanın kendisi için özel bir an olduğunu belirtti.

Reis, "Mourinho gibi çok büyük bir hocaya karşı rakip olmaktan dolayı çok mutluyum. Avrupa'nın büyük takımlarında hocalık yaptı, çok tecrübeli bir teknik direktör. Zor bir maç olacak, ama takım olarak çok iyi savaşmamız gerekiyor. Yüzde 100'ümüzden fazlasını vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

"PUAN VEYA PUANLAR ALABİLİRİZ"

Samsunspor, Süper Lig'deki etkileyici performansıyla dikkat çekerken, Reis Fenerbahçe karşısında kendi oyunlarını sahaya yansıtmak istediklerini vurguladı. Teknik direktör, "Fenerbahçe çok önemli oyunculara sahip bir takım, zorlu bir maç bizi bekliyor. Ama oyuncularım bu bilinçle oynayacak ve puan veya puanlar elde edebiliriz. Özel bir maç olacak ve futbolcularımın sahada gereken ritmi yakalayacağına inanıyorum" dedi.

"MERKEZDE TOP KAYBI YAPMAMALIYIZ"

Maçın taktiksel detaylarına değinen Reis, Fenerbahçe'nin hızlı geçiş oyunlarına dikkat çekerken, takımının merkezde yapacağı top kayıplarının tehlike yaratabileceğini söyledi. "Merkezde top kaybı yaparsak, onların hızlı geçiş oyunuyla karşı karşıya kalırız. Bu yüzden geçiş oyunlarına fırsat vermemeliyiz. Kendi oyun felsefemizi sahaya yansıtacağız ve bu bilinçle oynayacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

SAMSUNSPOR’UN YÜKSELİŞİ

Thomas Reis yönetimindeki Samsunspor, Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 6 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 18 puan topladı. Reis’in ekibi, şu anda lider Galatasaray’ın ardından ikinci sırada yer alıyor ve Fenerbahçe karşısında sahadan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.