Tete dönemi sona eriyor: Yeni adres Brezilya

Tete dönemi sona eriyor: Yeni adres Brezilya

Galatasaray'ın beklentileri karşılayamayan Brezilyalı futbolcusu Tete, ülkesine dönmek üzere. Sarı-Kırmızılılar, Athletico Paranaense ile kiralık görüşmesini sürdürüyor.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Tete'nin Sarı-Kırmızılı formayla yolları ayrılmak üzere. Beklentilerin altında kalan performansı ve yeni sezon hazırlık kampında teknik heyetten geçer not alamaması, Tete'nin geleceğini belirsiz hale getirmişti.

SON KARARI BAŞKAN VERECEK

Globo'nun haberine göre, Brezilya Série A ekiplerinden Athletico Paranaense, Tete'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. İki kulüp arasında kiralık transferi için görüşmelerin sürdüğü ve ekonomik şartlarda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Transferin gerçekleşmesi için son kararı Athletico Paranaense Başkanı Mario Celso Petraglia'nın vereceği belirtildi.

45 MAÇTA 3 GOL VE 6 ASİST

2023-24 sezonunda Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 45 maçta görev alan Tete, 1648 dakika sahada kaldı ve 3 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı. Ancak bu performans, teknik heyet ve yönetimin beklentilerini karşılamakta yetersiz kaldı.

Öte yandan, Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, kiralık olarak ülkesine dönmesi halinde form tutma ve kariyerini yeniden rayına oturtma şansı yakalayacağı düşünülüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.