Teknofest Adana'da ilginç olay: Herkes fotoğraf çektirdi

Teknofest Adana'da ilginç olay: Herkes fotoğraf çektirdi

Adana'da düzenlenen Teknofest 2024'te, motorcu kıyafetiyle gelen bir ziyaretçinin pilot sanılması sosyal medyada gündem oldu. Etkinlik alanını ziyaret eden onlarca kişi, pilot sanılan motosikletçiyle anı fotoğrafı çektirdi.

2 Ekim'de başlayan Teknofest 2024, Adana'da beş günlük yoğun bir programın ardından sona erdi. Kapanış töreninde konuşan Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

tekno-1.jpgBayraktar, ayrıca 2025 yılında Teknofest'in KKTC ve İstanbul'da düzenleneceğini açıklayarak, gelecek yıl için heyecan yarattı. Teknofest 2024'te, motorcu kıyafetiyle gelen bir ziyaretçinin pilot sanılması ise sosyal medyada gündem oldu. Etkinlik alanını ziyaret eden onlarca kişi, pilot sanılan motosikletçiyle anı fotoğrafı çektirdi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Etkinliğin en dikkat çeken anlarından biri, beklenmedik bir şekilde gerçekleşti. Motorcu kıyafetiyle Teknofest'e gelen bir ziyaretçi, diğer katılımcılar tarafından pilot olarak algılandı. Bu durumu açıklamayan ziyaretçi, çok sayıda kişiyle fotoğraf çektirdi. Yaşanan bu ilginç olay, sosyal medyada paylaşılınca kısa sürede viral oldu ve ülke gündemine oturdu.

teknofest.jpg

6 YILDA 10. TEKNOFEST

İlki 2018’de İstanbul’da düzenlenen Teknofest, aradan geçen 6 yılda katlanarak büyüdü. Sırasıyla Samsun, Bakü, Ankara, İzmir ve Adana’da yapılan Teknofest’e 10 milyona yakın ziyaretçi katıldı. 2018’den beri devam eden süreçte havacılık, uzay ve teknoloji festivalinin genç nesiller üzerindeki olumlu etkisi, gittikçe pekişti.

Türkiye’nin geleceği için önemli bir yeri olduğu ifade edilen TEKNOFEST’in, 2025 yılı mekanı da belli oldu. Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 2025 yılında Teknofest'in KKTC ve İstanbul'da düzenleneceğini açıkladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.