Teklif ortaya çıktı! Medina adım adım Fenerbahçe'ye

Teklif ortaya çıktı! Medina adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe, Boca Juniors'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Medina için resmi teklifini sundu. Arjantin ekibi, genç futbolcu için 13.5 milyon euro talep ederken, pazarlıklar sürüyor.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta saha bölgesini güçlendirmek amacıyla Cristian Medina'yı gündemine aldı. Sarı-Lacivertlilerin, Boca Juniors'a Cristian Medina için yaptığı teklif ve Arjantin kulübünün talep ettiği rakam belli oldu.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Gazeteci Cesar Luis Merlo'nun aktardığına göre, Fenerbahçe'nin Boca Juniors'a sunduğu teklif 8 milyon dolar peşin ve 3 milyon dolar bonus olmak üzere toplamda 11 milyon dolar oldu. Ancak Boca Juniors, 22 yaşındaki futbolcu için 13.5 milyon euro talep ediyor.

SERBEST KALMA BEDELİ ARTACAK

Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Cristian Medina'nın sözleşmesinde yer alan özel bir madde dikkat çekiyor. Transfer dönemi boyunca serbest kalma bedeli 15 milyon dolar olan Medina'nın, bu süre sona erdikten sonra serbest kalma bedelinin 20 milyon dolara çıkacağı belirtildi. Arjantin Futbol Federasyonu'nun transfer döneminin kapanış tarihini 31 Ağustos'a ertelemesiyle Fenerbahçe'nin, bu süre zarfında pazarlıkları sürdürmesi bekleniyor.

FUTBOLCUNUN PERFORMANSI

Cristian Medina, Boca Juniors altyapısından yetişti ve bugüne kadar kulübüyle 150 maçta forma giyerek 9 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. 22 yaşındaki futbolcunun Boca Juniors ile 3.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe, Medina'yı kadroya dahil ederek Fred'i yedeklemeyi planlarken, bir yandan da 6 numara pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor.

Öte yandan, Süper Lig'de transfer dönemi 13 Eylül'de sona erecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.