Teker teker anlattı: İşte Yunus Akgün’ün Fenerbahçe hayali!

Teker teker anlattı: İşte Yunus Akgün’ün Fenerbahçe hayali!

Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün, yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi hedeflerini ve Kadıköy'de gol atma hayalini açıkladı. Oyuncu, takımının lider olarak gittiği derbide kazanmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Galatasaray forması giyen 24 yaşındaki Yunus Akgün, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Gaziantep FK maçında attığı golle özgüvenini artıran genç oyuncu, Kadıköy'de oynayacakları kritik maça dair düşüncelerini paylaştı. Yunus, "Fenerbahçe maçını kazanmak için gideceğiz. Lider gidiyoruz, son iki senenin şampiyonu olarak gidiyoruz. Hedefimiz belli" diyerek takımının kararlılığını vurguladı.

PERFORMANS HEDEFLERİ VE TAKIM ARKADAŞLARIYLA İLETİŞİM

Yunus Akgün, bu sezon Adana Demirspor'daki performansının üzerine çıkmayı hedeflediğini belirtti. Daha fazla şans bulduğu takdirde özgüveninin artacağını ve takımına daha iyi katkı sağlayacağını ifade eden genç oyuncu, takım arkadaşlarıyla iyi bir iletişim içinde olduklarını da vurguladı. Özellikle Osimhen, Icardi ve Batshuayi gibi forvetlere asist yapmanın önemini vurgulayan Yunus, "Onlara gol attırmak bizim için çok önemli" dedi.

KADIKÖY'DE GOL ATMA HAYALİ

Yunus Akgün, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı gol atmanın en büyük hayallerinden biri olduğunu açıkladı. "Galatasaray'da büyüdüm, yetiştim. Bu maçların hayaliyle büyüyoruz" diyen genç oyuncu, derbide oynama şansı bulursa bunun kendisi için çok özel bir gün olacağını belirtti. Yunus, "Orada gol atıp, orada kazanmak nasip olur. Oynayıp kazanmak daha da anlamlı olabilir" sözleriyle duygularını ifade etti.

GALATASARAY'IN HEDEFLERİ

Yunus Akgün, takımının sadece derbi değil, sezonun tamamı için büyük hedefleri olduğunu vurguladı. "Bu sezon şu anki hedefimiz ilk yarının bütün maçlarını kazanmak" diyen oyuncu, Galatasaray'ın lider ve son iki sezonun şampiyonu olarak Kadıköy'e gideceğini hatırlattı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.