Tarkan: Dünyanın başına ne kötülük geliyorsa erkek yüzünden

Tarkan: Dünyanın başına ne kötülük geliyorsa erkek yüzünden

Ünlü şarkıcı Tarkan, Türkiye'yi derinden sarsan kadın cinayetlerine ilişkin, "Dünyanın başına ne kötülük geliyorsa erkek yüzünden geliyor" ifadelerini kullandı.

Fatih'te 4 Ekim 2024'te iki korkunç cinayet meydana geldi. Katil Semih Çelik (19), iki ayrı ilçede Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vücut bütünlüklerini bozarak katletti, ardından kendisini Edirnekapı surlarından aşağı atarak intihar etti.

Cinayete ilişkin birçok iddia ortaya atılırken, Semih Çelik'in poliste 3 suç kaydı olduğu ve kasaplık yaptığı öne sürüldü. Öte yandan Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Eyüp Ruh Sağlığı Merkezi ve Cerrahpaşa Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde daha önce psikolojik tedavi gördüğü kaydedilen katil Semih Çelik’in ağır psikolojik sorunları olduğu babası tarafından açıklandı.

Öte yandan sosyal medyada yayılan geçmiş yıllara ait bir video daha ortaya çıktı. Video da katil Semih Çelik'in İkbal Uzuner'i öldürmek istediğini itiraf ettiği görüntüler yer aldı.

Gündemde geniş yankı bulan bu iki cinayetin ardından şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Tarkan, şunları yazdı:

"ERKEKLİĞİMDEN UTANIR OLDUM"

"Kadının, çocuğun, doğanın, hayvanın... Dünyanın başına ne kötülük geliyorsa erkek yüzünden geliyor. Şiddet, cinayet, taciz, tecavüz, savaşlar... Erkekliğimden utanır oldum. Tüm kalbimle ve desteğimle yanınızdayım kadınlar." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.