Taklacı: Esnaf olarak hep vatandaşlarımızın yanında oluyoruz

Taklacı: Esnaf olarak hep vatandaşlarımızın yanında oluyoruz

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Siteler esnafı olarak afetzedeler için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Yaşanan büyük afet sonrası Türkiye tek yürek oldu birlik ve beraberlik içinde yaraları sarmaya devam ediyor. Duyarlılıkları ile her zaman milletin ve devletin yanında olan Siteler esnafı afetzedeler için elinden gelen her şeyi yapmaya devam ediyor. Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, “ Siteler esnafı olarak depremin ilk gününden bugüne afetzede vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Deprem bölgesinde ve ilimize gelen vatandaşlarımız için durmaksızın destek vermeye devam ediyoruz. Bölgeye birçok TIR’ımız yardım götürdü. İlimize gelen kardeşlerimiz için kalacak evler ayarladık. Esnaf olarak eşyalarını toparlıyoruz. Yakacak odunlarını hazırlayarak sıcak bir şekilde kışı geçirmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

63b9be36-9319-41a3-9a65-edc433adba64.jpg

SİTELER ESNAFINDAN DESTEK

Siteler Esnafı Kahramanmaraş ve on ilimizi etkileyen depremden sonra yardım kampanyası düzenleyerek deprem bölgesine destekte bulunuyor. Ülkemizde yaşanan depremden dolayı, bu bölgelerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, öncelikle katalitik soba, tüp ve battaniye olmak üzere ısıtıcı, yatak, ocak ve çocuk ve yetişkin kışlık kıyafet, bot gönderilecektir. İkinci el ve paketlenemeyen ürünler kabul edilmemektedir.

Başkan Hüseyin Taklacı, “Ülkemizde yaşanan depremden dolayı, bu bölgelerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, öncelikle katalitik soba, tüp ve battaniye olmak üzere ısıtıcı, yatak, ocak ve çocuk ve Yetişkin Kışlık Kıyafet, Bot gönderilecektir. İkinci el ve paketlenemeyen ürünler kabul edilmemektedir” açıklamalarını yaptı.

img-20230223-wa0004.jpg

SİTELER ESNAFINA ACI GÖREVİ

Ankamob Başkanı Hüseyin Taklacı, depremzedeler için Siteler esnafından “en az 1 tane tabut yapma” ricasında bulundu. Her kesimi depremzedeler için seferber olan siteler esnafı o görevi de üstlendi. Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, “Afet bölgesinden il dışına çıkacak cenazesi olan depremzedelere ulaştırılmak üzere, her esnafımızın en az bir tane tabut imal edip odamız önüne getirmeleri önemle rica olunur” dedi.

img-20230223-wa0003.jpg

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Afetzedelerin ısınmaları için yakacak odun desteği veren Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, “ Kahramanmaraş merkez üstü olan büyük bir deprem yaşandı. On tane ilimiz büyük hasarlar var. Özellikle dört ilimiz Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman gibi illerimizde çok büyük hasarlar var. Afetzede vatandaşlarımızın yaralarını hep beraber saracağız. Biz ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde olursak bu işleri aşarız. Siteler esnafımız afetzede vatandaşlarımız için duyarlı davrandı. Birçok aracımız yardım ve destek malzemeleri ile doldurularak bölgeye gitti. Siteler esnafımız memleketimizde olan bütün olaylara karşı duyarsız kalmıyor. Biz esnaflarımızla beraber hep vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Afet bölgesinden ilimize vatandaşlarımız geliyor. Şuan o vatandaşlarımız için ilimizde çalışmalar başlattık. Yerleşim konusunda afetzede vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” ifadelerini kullandı.

img-20230223-wa0005.jpg

KOORDİNASYON İÇİNDE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Başkan Taklacı; “Afat, Valiliğimiz ve Kaymakamlarımız ile beraber çalışıyoruz. Afetzede vatandaşlarımız için eşyaları temin ederek kendilerine teslim ediyoruz. Esnafımız bu konuda ellerinden geleni yapıyor. Afetzede kardeşlerimizin en büyük sorunlarından birisi yakacak odun sorunu oluyor. Ankara’daki hobi bahçelerine de vatandaşlarımız yerleştirildi. Onlara yakacak konusunda yardımcı olmaya çalışarak o bölgelere yakacak odun gönderiyoruz. Bu işi de Altındağ Jandarma komutanımızın koordinesin de yapıyoruz. Siteler esnafı olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.