Tadic’ten deprem bandı açıklaması geldi

Tadic’ten deprem bandı açıklaması geldi

Ülkemizde yaşanan depremlerin ardından yurt dışındaki futbol kulüpleri hem maddi hem de manevi anlamda Türkiye'nin yanında olduklarını dile getirdi.

Hollanda Erevidse Ligi'nde bulunan takımlar, depremden etkilenen vatandaşlar için maçlara özel olarak hazırlanan kaptanlık bantlarıyla maça çıktı. Bu farkındalığa destek vermeyen tek kulüp ise Ajax oldu.

“TÜRKİYE VE SURİYE DEPREMLERİ BENİ DERİNDEN SARSTI”

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından spor dünyasındaki tüm takımlar ülkemiz için seferber oldu. Hollanda'nın profesyonel liglerinde mücadele eden ekipler, maçlara depremi konu edinen ve özel olarak hazırlanan kaptanlık bantları ile çıktı. Bu farkındalığa destek vermeyen tek kulüp ise Ajax oldu. Ajax, hafta sonu RKC Waalwijk ile karşılaştıkları maçta, deprem için hazırlanan kaptanlık bandını takmamayı tercih etti.

Ajax'ın bu kararı, sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından tepki çekerken, Ajax'ın takım kaptanı Dusan Tadic sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Tadic, Twitter paylaşımında “Türkiye ve Suriye depremleri beni derinden sarstı. Düşüncelerim bu trajedide yakınlarını kaybeden insanlar ve her şekilde etkilenen herkesle” dedi. Bir dönem ülkemizde Galatasaray forması giyen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder de konuya ilişkin açıklama yapmış ve bunun kulüp kararı olduğunu belirtmişti.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.