T.C SAĞLIK BAKANLIĞI ELMADAĞ DR.HULUSİ ALATAŞ DEVLET HASTANESİ KANTİN KİRALAMA İŞİ

DOSYA NOİLÇEMAH/KÖYADAPARSELYÜZÖLÇÜM
KULLANIM
AMACI
KİRA SÜRESİİLK YIL TAHMİNİ
BEDELİ
GEÇİCİ
TEMİNAT
İHALE
TARİHİ
İHALE
SAATİ
K-1ElmadağYenice Mahallesi1176314.29945 m² lik kısmı Kafeterya alanı olarak kullanılmak üzere3 YIL143.699,40 TL43.110,00 TL11.09.202410:30

1- Yukarıda nitelikleri ve diğer özellikleri belirtilen taşınmazların kiralama ihalesi 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile yukarıda belirtilen saatte, Elmadağ Dr. Hulusi Alataş Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından oluşturulacak komisyonca Elmadağ Dr. Hulusi Alataş Devlet Hastanesi Yemekhane Salonunda (7. kat) yapılacaktır.
2- Şartname ve ekleri Elmadağ Dr. Hulusi Alataş Devlet Hastanesi Satınalma biriminde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilir. Teklif vereceklerin şartname almaları zorunludur. Şartname ve ekleri 1000,00 (Bin) TL karşılığında temin edilebilir. Şartname bedeli Elmadağ Dr. Hulusi Alataş Devlet Hastanesi' ne ait Halk Bankası Samanpazarı Şubesi TR96 0001 2009 4130 0005 0001 56 nolu hesaba yatırılarak hastane satınalma servisinden ihale dokümanı alınabilir. (Dekontun açıklama kısmına ihalenin adı ve hastane ismi bilgilerin girilmesi gerekmektedir.)
3- Teklif verecek adayların ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
1. Gerçek kişi ise kanuni ikametgâhını gösterir ikametgâh belgesi, tüzel kişi ise tebligat adres beyanı, (Bu belge tüzel kişilerde firma yetkilisi tarafından düzenlenecek ve imzalı olarak ibraz edilecektir.)
2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
c) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, noter tasdikli iş ortaklığı beyannamesi, ayrıca istenilen belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.
3- (a)-Kantin/kafeterya/büfe/pastane işleri benzer iş olarak kabul edilecektir. İhaleye katılacak istekliler ihale tarihi itibariyle en az 5 yıllık kantin işletme tecrübesine sahip olmaları ve işletmiş olduğunu belgelendirmelidir.(sözleşme, işin yapıldığı kurumdan alınacak belge )
(b)-Bağlı bulunduğu sanayi/meslek/esnaf / ticaret odasından son 6 ay içerisinde alınmış (Pastane, Büfe, Kantin, Çay Ocağı, Kafeterya, Lokal, Catering mesleklerinden birine ait) Oda Kayıt Belgesi,
(c)-Gerçek kişiler 3.maddede belirtilen iş kollarına ilişkin resmi kurumlardan alınmış Ustalık Belgesi veya diploması olmalıdır. Bu belgenin olmadığı durumda iş koluna ait İşyeri açma belgesi
(d)-İlk ilan tarihinden sonra alınacak adli sicil kayıt belgesi (vekil katılması halinde vekilin de adli sicil kayıt belgesi dosyaya konulacaktır.)
(e)-İlan tarihi itibariyle ihale konusu işlerde SGK’ya borcu olmadığına dair alınan belge,
(f)- İhaleye katılan her istekli kiralanacak taşınmazı yerinde gördüğüne ve özelliklerini öğrendiğine dair, hastane idaresince düzenlenecek YER GÖRÜLDÜ belgesini imzalı şekilde dosyaya ekliyecektir.

4- Gerçek kişi ise, nüfus cüzdanı örneği aslı veya arkalı önlü nüfus cüzdan fotokopisi ve vergi kimlik numarası, tüzel kişi ise vergi kimlik numarası gösteren belgelerin en az birini teklifi ile birlikte sunacaktır. İstekliler dosya ve belgelerini ihale tarih ve saatine kadar ihale komisyonuna sunmaları gerekmektedir. İstekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla Yönetmeliğin (Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik) 28. maddesi hükümlerine göre uygun olarak düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilir. Posta ile yapılan başvurularda oluşan gecikmeler dikkate alınmayacak ve bu konuda idare sorumlu olmayacaktır.
5- İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
6- İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
7- 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 6. maddesinde belirtilenler ihaleye katılamazlar.
İLAN OLUNUR.

#ilangovtr BASIN NO: ILN02081780