Szymanski tartışmaları sürüyor! Kahveci’den yorum geldi

Szymanski tartışmaları sürüyor! Kahveci’den yorum geldi

Nihat Kahveci, Fenerbahçe’nin 1-1’lik Twente beraberliğinin ardından Polonyalı oyuncu Szymanski’nin performansını değerlendirdi. Kahveci, “Antipatim başladı” dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Twente ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmayı Kontraspor Youtube kanalında değerlendiren Nihat Kahveci, performansı eleştirilen Sebastian Szymanski için bir tavsiyede bulundu. Nihat Kahveci'nin açıklamaları şöyle:

“Mourinho yüzünden benim Szymanski antipatim başladı. Normalde benim Szymanki antipatim yok. Demek istediğim iyi anlaşılsın. Niye bu kadar Szymanski ısrarı? Bu adamı her maç oynattın. Kimini dinlendireyim diyorsun fresh olayım diyorsun.

Ama sen ofansif anlamda da Szymanski ile çok şey kaybediyorsun. Twente maçında yine ne top kayıpları var ya! Bir tane dribbling yaptı adama tosladı ya! O da farkında. O da bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor.

Bazen olmadığı zaman bir dinlendireceksin, nefes aldıracaksın. Belki Szymanski'yi 2-0'ken oyuna attığında o rahatlıkla 1 gol atacak, sonra bir 11'e koyacaksın geçen sezonun başındaki 10 gol 8 asist yapmış Szymanski'ye evrilecek. Bir dinlendir hocam, Szymanski de insan.”

Kaynak:HABER MERKEZİ / NTV SPOR.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.