Sürekli hapşırıyordu: Umut yolculuğu Batmanlı genç kadını Ankara’ya taşıdı

Sürekli hapşırıyordu: Umut yolculuğu Batmanlı genç kadını Ankara’ya taşıdı

2 çocuk annesi 24 yaşındaki Benazir Aydın, 18 Eylül'den beri aralıksız hapşırıyordu. Aydın, yapılan tüm tedavilere rağmen durmayan hapşırık nöbeti nedeniyle Ankara'ya sevk edildi.

Batman'da ikamet eden 24 yaşındaki, 2 çocuk annesi Benazir Aydın'ın 18 Eylül'den beri yaşadığı aralıksız hapşırma nöbeti, tüm Türkiye'de yankı buldu.

Aydın, yaşadığı bu sıra dışı sağlık sorunuyla ilgili Batman'daki hastanelerde tedavi görmüş ancak şikayetlerinde azalma olmayınca, daha kapsamlı tetkikler için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

batman-2.jpg

Seyitler Mahallesi'nde yaşayan Benazir Aydın, 18 Eylül'den itibaren başlayan şiddetli hapşırıklarla hayatı olumsuz etkilenmeye başladı. İlk olarak Batman'daki bir hastanede tedavi gören Aydın, burada serum tedavisi aldı. Ancak tedaviye rağmen hapşırmalar durmayınca durum daha da ciddileşti.

Aydın, daha sonra Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tetkiklerde de net bir sonuç alınamayınca, uzman görüşü almak üzere Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne yönlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.