Sur cinayetinde flaş gelişme: Her şey 4 saatte olmuş!

Sur cinayetinde flaş gelişme: Her şey 4 saatte olmuş!

İstanbul'da yaşanan ve Türkiye'yi derinden sarsan çifte cinayet vakasında, Semih Çelik'in iki genç kadını öldürdükten sonra intihar etmesi olayında yeni bir gelişme ortaya çıktı. İşte detaylar…

4 Ekim 2024 tarihinde İstanbul'un Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde meydana gelen olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, aynı yaştaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i bıçakla vahşi bir şekilde öldürdü. Ardından Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Bu trajik olay, Türkiye genelinde büyük bir şok etkisi yarattı ve geniş çaplı bir soruşturmanın başlamasına neden oldu. İkbal Uzuner’i parçalara ayıran Semih Çelik’in her şeyi dört saat içerisinde yaptığı ortaya çıktı.

DİJİTAL DELİLLER YAVAŞ YAVAŞ ÇÖZÜLÜYOR

Semih Çelik'in bilgisayarında, İkbal Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video dışındaki tüm verilerin silindiği tespit edildi.

İkbal Uzuner'in telefonundaki şifre kırıldı, ancak henüz önemli bir bulguya rastlanmadı. Ayşenur Halil'in telefonu ise hala açılamadı.

Sosyal medyada dolaşan, ölen kişilerin Florya'da bir ayin veya ritüele katıldığı yönündeki iddialara ilişkin herhangi bir kanıt bulunamadı. Semih Çelik'in HTS kayıtları incelendi, ancak cinayetlerle bağlantılı herhangi bir tespit yapılamadı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.