Suppi nedir? Suppiye nasıl üye olunur?

Suppi nedir? Suppiye nasıl üye olunur?

Özellikle 2010’lu yıllar itibariyle hayatımıza giren Blu TV, Netflix ve Exxen gibi dijital içerik kanalları, yenileri için örnek oluşturuyor. Cüneyt Özdemir’de bu kapsamda belgesel içerik yapmak için suppiyi kurdu. Peki, Suppi nedir?

İnsanoğlu var olduğu ilk andan itibaren hep iletişim içerisinde olmuştur. Eskiden dumanla olan iletişim, yenilenen tenoloji ile birlikte sırasıyla telgraf, telefon, radyo, sinema, televizyon, internet ve günümüzde sosyal medya olarak gelmiştir. Günümüz televizyon izleyicisi de yenilenen teknoloji ile birlikte internet mecrasına kaymıştır. Bu bağlamda Netflix, Blu TV, Exxen, Prime Video ve Gain gibi kanallar ön plana çıkmış durumda. Cüneyt Özdemir’de bu durumdan yola çıkarak Suppi adında bir belgesel platformu kurdu. Peki, Suppi nedir? Suppiye nasıl üye olunur? Tüm detaylar haberimizde:

SUPPİ NEDİR?

Asıl adı Şuppiluliuma olan Suppi, insanların haber ve belgesel izleyebileceği dijital bir platformdur. Dilenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilen bu platform birçok avantaj sağlıyor.

SUPPİYE NASIL ÜYE OLUNUR?

Suppi, kullanılış bakımından oldukça basit bir uygulama. Tüm mobil cihazlar, web tarayıcıları, Apple ve Andoid TV’den istenildiği zaman izlenebilen Suppiye, uygulamayı açtıktan sonra üye ol kısmından kolaylıkla üye olunabiliyor.

SUPPİ AYLIK NE KADAR?

Suppiye üye olunabilmesi ve izlenebilmesi için aylık belirli miktar para ödenilmesi gerekmektedir. Suppi uygulaması kullanıcıları için iki ayrı seçenek sunmuştur. Birincisi aylık paket, ikincisi ise yıllık pakettir. Aylık paket 29.90 Türk Lirası olup her ay tekrarlanır. Yıllık Paket ise 1 yılda tek seferliğe mahsus bir ödeme planı içerir. Bu paket diğerine göre avantajlı bir paket olup yıllık 299 lira 90 kuruştur.

SUPPİ ÜYELİĞİMİ NASIL İPTAL EDEBİLİRİM?

İnsanlar, Suppi uygulamasında da diğer ücretli uygulamalarda olduğu gibi hesabım kısmına girerek hesabınızı iptal etme ve kapatma şansına sahip durumdadır.

gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum