Süper Lig yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor, kaç gün kaldı?

Süper Lig yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor, kaç gün kaldı?

Süper Lig’de takımlar peş peşe yeni transferlerini duyurmaya başlarken futbolseverler ise transfer döneminin bitiş takvimini gündemine aldı.

Süper Lig’de 2024-2025 transfer döneminde hareketli saatler yaşanıyor. Süper Lig’de yeni sezon 9,10,11 ve 12 Ağustos’ta oynanacak maçlarla başlayacak. Sezonun başlamasına kısa bir zaman kala eksiklerini kapatmak isteyen takımlar çalışmalarına hız verdi. Yeni sezon fikstürü çekilirken ilk yarının programı belli oldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede birinci Transfer Dönemi, Trendyol Süper Lig başladıktan sonra da devam edecek. Transfer tescil dönemi 24 Haziran’da başladı. Peki Süper Lig transfer dönemi ne zaman bitiyor? İşte, Transfer Tarihleri…

SÜPER LİG’DE TRANSFER NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu 2024-2025 Süper Lig transfer tarihlerini duyurdu. Birinci Transfer ve Tescil Dönemi’nin 24 Haziran’da başlarken 13 Eylül 2024 tarihine kadar yapılabilecek. Takımlar son güne kadar yaptıkları transferleri TFF’ye bildirebilecek. İkinci transfer veya diğer bir ifadeyle ara transfer sezonu ise 13 Ocak 2025’te başlayacak ve 11 Şubat 2025’te sona erecek.

İLK HAFTANIN PROGRAMI BELLİ OLDU

Sivasspor-Trabzonspor

Fenerbahçe-Adana Demirspor

Rizespor-Başakşehir

Kasımpaşa-Konyaspor

Galatasaray-Hatayspor

Alanyaspor-Eyüpspor

Antalyaspor-Göztepe

Samsunspor-Beşiktaş

Bodrum FK-Gaziantep FK

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.