Suç örgütleri ‘Kuyu’ya düştü: 23 şüpheli yakalandı

Suç örgütleri ‘Kuyu’ya düştü: 23 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sultangazi, Eyüpsultan, Bakırköy, Bağcılar ve Ataşehir'de gerçekleştirilen "Kuyu-30" operasyonu ile 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde düzenlenen operasyonların amacının organize suç örgütlerini çökertmek olduğunu vurguladı. "Kuyu-30" adı verilen operasyonlar, kasten öldürme, yaralama, işyeri ve ikamet kurşunlama gibi ağır suçları işleyen şüphelileri hedef aldı.

Bakan Yerlikaya, şüphelilerin, 31 Aralık 2023'te Sultangazi'de yaşanan silahlı çatışmada bir kişinin yaralandığı ve bir kişinin de öldüğü olay ile haziran ile eylül ayları arasında Bakırköy'deki rüşvet, farklı tarihlerde Ataşehir, Bağcılar ve Sultangazi'deki iş yerlerine silahlı saldırı, 15 Ekim'de ise Eyüpsultan'daki bir iş yerine el bombalı saldırı eylemlerine karıştıklarını aktardı.

Operasyonlar sonucu 5 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 3 çelik yelek ile muhtelif miktarda esrar ve sentetik uyuşturucu ele geçirildiğini kaydeden Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.