Steam’de zam gelmeden alınabilecek 10 oyun

Steam’de zam gelmeden alınabilecek 10 oyun

Steam, sabit tuttuğu dolar kurunu 2022 yılında yükseltmişti. 2023 yılından itibaren yeni yapım oyunların fiyatları binlerce liraya ulaştı. Bizler de zam gelmeden alınabilecek 10 oyunu sizler için derledik. Peki, zam gelmeden alınabilecek oyunlar neler?

Steam (Oyun platformu), uzun bir süredir dolar kurunu sabit tutarak oyuncuların dostu olduğunu göstermişti. Geçtiğimiz 2022 yılında dolar kurunu güncelleyerek oyunlara zam geldi. Yüksek prodüksiyonlu yeni yapımların güncel fiyatları ise bin liraları aşmış durumda. Bizlerde zam gelmeden alabileceğiniz oyunları sizler için listeledik. Peki, zam gelmeden alınabilecek oyunlar neler? İşte Steam’de zam gelmeden alınabilecek 10 oyun:

STEAM’DE ALINABİLECEK 10 OYUN

steamde alınabilecek oyunlardan Mafia

MAFIA: DEFINITIVE EDITION

Oyunumuzun baş karakteri Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı anlaşmazlık sonrası yer dünyasına katılır. Angelo, önce rahatsızlık duysa da kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür.

Fiyat: 259 TL

steamde alınabilecek oyunlar arasında bulunan Hunt Showdown

HUNT: SHOWDOWN

Takvimler 1895 yılını gösterirken Louisiana Nehir Kolu'nu doldurup taşan vahşi, ürkütücü canavarları öldürmekle görevlendirilen bir Avcıyı oynayacaksınız. Hedefinin izini sürmene yardımcı olacak ve seni aynı ödülü avlayan diğer avcılardan daha ileriye taşıyacak ipuçları bulman gerek.

Fiyat: 43,60 TL (Teklifin geçerlilik süresi 9 Mart)

2023 steamde alınabilecek oyunlardan trials rising

TRIALS RISING

Çin Seddi'nden New York'a ve Eyfel Kulesine, dünyanın dört yanındaki zorlu pistlerde sürüş deneyimini yaşayın. Yeni pistlerde, müthiş bir aksiyon ile fizik kurallarına meydan okuyan motor yarışını deneyimleyebilirsiniz.

Fiyat: 45,80 TL (Teklifin geçerlilik süresi 9 Mart)

steamde alınabilecek oyunlar arasında bulundan supraland

SUPRALAND

Supraland Birincil Bakış Açılı Metroidvania Bulmaca oyunudur. Ağırlıklı olarak esinlenilen oyunlar Zelda, Metroid ve Portal'dır. Supraland seni zeki olarak kabul eder ve bağımsız bir şekilde oynamanı sağlar.

Fiyat: 32 TL

2023 yılında steamde alınabilecek oyunlar arasında olan GUACAMELEE

GUACAMELEE!

Guacamelee!, Meksika'dan ilham alan büyülü bir dünyada geçen Metroidvania tarzı bir aksiyon platform oyunudur. Oyun ilhamını geleneksel Meksika kültürü ve folklorundan almaktadır ve birçok ilginç ve benzersiz karakter içerir.

Fiyat: 32 TL

steamde alınabilecek oyunlardan biri de portal

PORTAL

Portal, tek kişilik oyundur. Oyun gizemli Aperture Bilim Laboratuvarlarında geçmekte, Portal evrendeki en yenilikçi oyunlarından biri olarak bilinir ve oyunculara, oynanabilirliği saatlerce sürecek eşsiz bir oyun vaat etmekte.

Fiyat: 10,50 TL (Portal 1-2 Bundle paket 15,74 TL- Teklifin geçerlilik süresi 6 Mart)

2023 steamde alınabilecek oyunlardan BioShock

BIOSHOCK REMASTERED

BioShock, daha önce hiç görmediğiniz silahlar ve taktiklerle donatılmış olan, bugüne kadar oynadıklarınızdan oldukça farklı bir nişancı oyunudur.

Fiyat: 31 TL

dying light steamde pahalanmadan alınabilir

DYING LIGHT

Et peşindeki zombilerin istila ettiği açık dünyada, kıyamet sonrası dönemde geçen, birinci şahıs aksiyon hayatta kalma oyunu.

Fiyat: 59 TL

ASSASSIN'S CREED ODYSSEY steamde pahalanmadan alınmalı

ASSASSIN'S CREED ODYSSEY

Kimsesiz bir garip adamdan yaşayan bir efsane olmaya giden bir yolculuğa çıkın. Kendi geçmişinin sırlarını keşfederken Antik Yunanistan'ın kaderini belirle.

Fiyat: 174,75 (Teklifin geçerlilik süresi 9 Mart)

steamde pahalanmadan alınması gereken bir diğer oyun Disco Elysium

DISCO ELYSIUM - THE FINAL CUT

Disco Elysium, çığır açan bir rol yapma oyunudur. Eşsiz bir beceri sistemini kullanacağın bu oyunda bir dedektifsin. Ayaklarının altındaysa yollarını aşındırabileceğin koca bir şehir var. Unutulmaz karakterleri sorgula, cinayetleri çöz veya rüşvet al. İster kahraman ol ister sersefil bir hayat sür.

Fiyat: 61 TL

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.