Spor dünyasından Türkiye için saygı duruşu

Spor dünyasından Türkiye için saygı duruşu

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi için tüm dünyadan arama kurtarma ekipleri deprem bölgelerinde yaraları sarmaya çalışırken, spor dünyası da kayıtsız kalmadı.

Almanya Kupası, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, Fransa Kupası, THY EuroLeague ve Hollanda Kupası'nda oynanan maçlar öncesinde takımlar, Türkiye'yi yasan boğan depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

adsiz-tasarim-1-001.jpg

ALMANYA FRANSA VE HOLLANDA’DA SAYGI DURUŞU

Fas'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kulüpler Dünya Kupası yarı finalinde Real Madrid ve Al-Ahli'nin karşı karşıya geldiği maç öncesinde saygı duruşu gerçekleştirilirken, Almanya Kupası'nın 3. turunda karşı karşıya gelen Borussia Dortmund ve Bochum’da mücadele öncesinde saygı duruşu gerçekleştirildi. Fransa Kupası son 16 turunda milli futbolcu Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya ve Paris Saint Germain karşılaştı. İki takım da maç öncesinde saygı duruşunda bulundu. Milli futbolcu Orkun Kökçü'nün forma giydiği Feyenoord da NEC Nijmegen'le Hollanda Kupası son 16 turunda oynadığı maç öncesinde saygı duruşu gerçekleştirdi. THY EuroLeague'in 24. haftasında oynanan ALBA Berlin-Olimpia Milano maçı öncesinde de iki takım, saygı duruşunda bulundu.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.