Sözleşmesi bitecek olan Crespo zam istedi

Sözleşmesi bitecek olan Crespo zam istedi

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Miguel Crespo'nun takımda kalmak ve yeni sözleşme imzalamak için ücretine zam istiyor.

Güncel piyasa değeri 10 Milyon Euro olan Portekizli oyuncu Miguel Crespo’nun Fenerbahçe’den istediği yıllık ücret belli olurken, iki taraf arasında görüşmeler başladı.

crespo-zam-1.jpg

FENERBAHÇE 1 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Portekiz'in Estoril takımından transfer edilen Miguel Crespo'nun sözleşmesi bu sezon sonu sona erecek. Crespo, yeni sözleşme imzalamak için Sarı-lacivertli ekipten, 1,5 milyon Euro talep ediyor. Sözleşmesi 2024'te bitecek Miguel Crespo ile Fenerbahçe yönetimi kontrat uzatmak için görüşmelere başladı.

Portekizli oyuncu, 500 bin Euro olan maaşına ise zam istedi. Sarı lacivertli yöneticilerin ilk teklifi yıllık 1 milyon Euro olurken, 26 yaşındaki orta sahanın, 1,5 milyon Euro seviyesinde bir ücret beklentisi bulunuyor. Yeni mukavelede orta yolun bulunması ve Crespo ile 3 yıllık yeni sözleşme yapılması bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe forması ile 16 maça çıkan Miguel Crespo 2 gol 1 asistlik katkı sağladı. Portekizli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.