Sözde hayvanseverler vatandaşı silahla tehdit etti

Sözde hayvanseverler vatandaşı silahla tehdit etti

Ankara’da sözde hayvansever Mehmet Cahit’in sözleri sosyal medyada gündem oldu. Cahit, sokakta hayvan besleyenlere tepki gösteren vatandaşlara atıf yaparak, aynı kişilerin kendisine denk gelmesi durumunda kurşunlanacaklarını ima etti.

İstanbul’da bir evin önünü mesken tutan sokak köpeklerini beslerken ev sahibi ile münakaşaya giren Akademisyen Belma Uzun’un olayı tartışma yarattı. Olaya sosyal medyada sert tepki gösteren sözde hayvanseverlerden Mehmet Cahit, Ankara’da bir cadde üzerindeki sokak köpeklerini beslediği videonun açıklamasında “Bir tane delikanlı çıkıp da laf etseydi görürdük kaç kuruşluk delikanlı olduğunu, Allah vergisi delik sayısı artardı” dedi.

Ulus gazetesinin haberine göre Cahit’in sarf ettiği sözlere birçok kişi tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar “Bu şahıs neye güvenerek halkı tehdit edebiliyor?” derken; bazıları ise “Bu adam hakkında işlem yapılmayacak mı? Herkes herkesi böyle tehdit edebiliyor mu?” yorumunu yaptı.

4.jpg

KATİL OLURMUŞ

Emekli asker olduğu iddia edilen Mehmet Cahit isimli vatandaş sosyal medyada Ankara’daki sokak köpeklerini beslediği videoyu paylaştı. Cahit’in sosyal medyadaki açıklamasında sarf ettiği sözler tepki çekti.

Cahit açıklamasında, “Bugün Ankara’da cadde üzerinde besleme yaptım bir tane delikanlı çıkıp da laf etseydi görürdük kaç kuruşluk delikanlı olduğunu Allah vergisi delik sayısı artardı” sözlerini kullandı. Ardından açılan bir sohbet odasına katılan Cahit, Akademisyen Belma Uzun’un yaşadığı olayda Uzun’a destek vererek, “Siz çok güzel bir görev yapıyorsunuz, hayvanları besliyorsunuz. Bu görevden kendinizi alıkoymayın. Sizin yaptığınız hukuksal açıdan çok doğru. Ben katil olurdum. Doğru söyleyeyim bende öfke kontrol sorunu var” dedi.

cahiiit1.jpg

NASIL TEHDİT EDEBİLİYOR?

Mehmet Cahit adlı vatandaşın söylediği sözler birçok vatandaşın tepkisini çekti. Sosyal medyada yapılan paylaşımı yanıtlayan vatandaşlar, “Bu şahıs neye güvenerek halkı tehdit edebiliyor? Bu adam hakkında işlem yapılmayacak mı? Herkes herkesi böyle tehdit edebiliyor mu?” şeklinde konuştu.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.