Soylu'dan 'yeni parti kuracak' iddialarına yanıt!

Soylu'dan 'yeni parti kuracak' iddialarına yanıt!

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'yeni parti kuracak' iddialarına yanıt verdi. Soylu, 'Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz ve yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir' diye konuştu.

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından, "yeni bir parti" kuracağına ilişkin iddialar gündeme geldi.

"SİYASİ CİNNET"

ODA TV'ye açıklamalarda bulunan Soylu, bu iddialara yanıt verdi. Soylu, "Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz etmek ve yeni bir siyasi parti kurmak, siyasi cinnetle eşdeğerdir" dedi.

"DEDİKODUCULARA CEVAP"

Soylu, "Ayrı bir siyasi parti kuracak diyen dedikoduculara sesleniyorum" diyerek, "40 yıl oldu siyasi hayatım… Siyaseti dedikodular veya mühendislikler değil, Allah’a, millete ve doğrulara olan sadakat belirler" ifadelerini kullandı.

"MÜCADELENİN YERİ"

Siyasi hayatının geleceği ile ilgili soruya da yanıt veren Soylu, "Ailemizin mücadelesinin yeri AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır" dedi. Ayrıca, "Ne kadar yaşarım bilemem. Babamı sedye ile oy vermeye götürdük. Yaşadığım sürece, sedye ile de tekerlekli sandalye ile de olsa davamızın neferi olarak oy vermeyi Allah nasip etsin diye dua ediyorum" şeklinde konuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.