Sosyal medyanın gündeminde bu buluşma var!

Sosyal medyanın gündeminde bu buluşma var!

"Love Island" (Aşk Adası) programında birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, Arda Güler ile buluştu. İkilinin paylaştığı fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiltere'nin popüler yarışması "Love Island" (Aşk Adası) programında birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, son zamanların yükselen yıldız futbolcularından Arda Güler ile buluştu. Spor salonundan paylaştıkları fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ekin Su Cülcüloğlu, daha önce "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde rol almış ve "Love Island" yarışmasında partneri Davide Sanclimenti ile birinci olarak 50 bin sterlinlik ödülü paylaşmıştı. Haziran ayında 11 aylık ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklayan ünlü oyuncu, yarışma sonrası da sık sık gündeme gelmeye devam etti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ekin Su, ünlü futbolcu Arda Güler ile aynı spor salonunda buluştu. İkilinin birlikte verdikleri poz, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. Bu paylaşım, takipçileri tarafından yoğun ilgi ve yorum aldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.