Son tarih 31 Mayıs: Mamak'tan vergi uyarısı

Son tarih 31 Mayıs: Mamak'tan vergi uyarısı

Mamak Belediyesi, 1'inci dönem vergi ödemelerinin son tarihinin 31 Mayıs olduğunu duyurdu. Ödemelerin, tahsilat vezneleri, belirli merkezler ve E-Belediye sistemi üzerinden yapılacağı açıklandı.

Mamak Belediyesi, emlak, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi 1'inci dönem ödemelerinin son tarihinin 31 Mayıs olduğunu duyurdu. Ödemelerin, belediyenin tahsilat vezneleri, belirli merkezler, PTT şubeleri ile E-Belediye sistemi üzerinden yapılabileceği açıklanırken anlaşmalı bankaların şubeleri ve Vakıfbank'ın ATM ve mobil bankacılık sistemi de seçenekler arasında. Son ödeme tarihini hatırlatan Mamak Belediyesi, internet sitesinde yaptığı açıklamada vatandaşlara yoğunluk nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için ödemeleri son güne bırakmayın çağrısında bulundu.

zzzzzzzzzz.jpg

ÖDEME NOKTALARI BELLİ OLDU

Vergi borçları, belediyenin tahsilat veznelerinin yanı sıra Musiki Muallim Mektebi, Türközü Yüzme Havuzu, Sanat Merkezi, Akdere Bilim ve Sanat Merkezi, Necip Fazıl Aile Merkezi, Kutludüğün ve Lalahan'da bulunan tahsilat veznelerinden yatırılabilecek. Vergi borcunu yatırmak isteyen vatandaşlar en geç 31 Mayıs tarihine kadar yatırabilecek.

mamak-vergi-farketmez.jpg

E-BELEDİYE DE KULLANILABİLİYOR

Mamak Belediyesi, vergi borçlarının belirlenen vezne noktaları ile birlikte PTT şubeleri ve E-Belediye sistemi üzerinden de ödenebileceğini açıkladı. Bankalar aracılığıyla vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar ise Denizbank ve Halkbank'ın anlaşmalı şubelerinden, Vakıfbank’ın ise ATM ve mobil bankacılık sisteminden vergi borçlarını ödeyebilecekler.

ggfg.jpg

SON GÜNE BIRAKMAYIN

Mamak Belediyesi, vergi mükelleflerine ödemelerini 31 Mayıs olan son güne bırakmamalarını şu şekilde belirtti:

“Emlak, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi 1'inci dönem ödemeleri 31 Mayıs’ta sona eriyor. Vergi ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, taksitlerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.