Son dakika! Narin Güran cinayetinde flaş gelişme!

Son dakika! Narin Güran cinayetinde flaş gelişme!

Narin Güran'ın katilini bulmak için yürütülen soruşturmada yeni kamera kayıtları ortaya çıktı. Dosyaya giren görüntüler arasında "Narin'in cesedini amca Salim Güran'dan aldım" diyen Nevzat Bahtiyar ile küçük kızın son anları yer aldı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Narin'in annesi, ağabeyi ve amcasının da aralarında olduğu 12 kişi tutuklanırken sır cinayete ilişkin Narin'in katilini bulmak için yürütülen soruşturmada yeni kamera kayıtları tekrar tartışma yarattı.

Dosyaya giren görüntüler arasında "Narin'in cesedini amca Salim Güran'dan aldım" diyen Nevzat Bahtiyar ile 8 yaşındaki Narin'in son anları da vardı.

A Haber'in aktardığına göre Nevzat Bahtiyar, Narin'in cansız bedenini 23 plakalı kırmızı bir otomobille taşıdı. Bahse konu aracın yeni görüntüleri elde edildi.

narin-ic.jpg

Bahtiyar'ın Eğertutmaz Deresi üzerindeki köprüden yola bağlandığı anların çevredeki bir çiftliğe ait kamera tarafından kaydedildiği ortaya çıktı.

Dereye giden yola girdikten sonra kamera açısından çıkan Nevzat Bahtiyar'ın kucağında çuval içerisindeki Narin'in cansız bedeniyle yaklaşık 100 metre yürüdüğü ve cesedi Eğertutmaz Deresinde gömdüğü tespit edildi..

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.