Siyasi isimler Elmadağ’ı ve Renkli Köyü gezdi

Siyasi isimler Elmadağ’ı ve Renkli Köyü gezdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş ve beraberindeki heyet, Renkliköy projesini ve Tavşan Bahçesi'ni ziyaret etti. Ziyarette yerel ürünler ve hediyelik eşyalar da ilgi gördü.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve eşi Ayşe Şahin, CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eski Başkan Adayı Cafer Pekdemir, CHP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Akkuzu ve beraberlerindeki misafirler katıldı.

askin-2.jpg

RENKLİKÖY PROJESİ İNCELENDİ

Konuklar, ziyaretleri sırasında Renkliköy projesini yakından inceleme fırsatı buldu. Proje hakkında Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın tarafından detaylı bilgi alan ziyaretçiler, projenin bölgeye katkıları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Programın son durağı Tavşan Bahçesi oldu. Ziyaretçiler burada keyifli vakit geçirdi ve projenin bu bölümü hakkında bilgi aldı. Başkan Aşkın, konukların nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.