Galibiyetin ardından Sincan sokaklara döküldü

Galibiyetin ardından Sincan sokaklara döküldü

Sincan Park bir kez daha milli coşkuya ev sahipliği yaptı. Binlerce kişi ellerinde bayraklarla Sincan Park'ta Türkiye -Avusturya maçını kurulan dev ekranda izledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da heyecan dolu maçı vatandaşlarla birlikte takip etti.

Sincan Park bir kez daha milli coşkuya ev sahipliği yaptı. Binlerce kişi ellerinde bayraklarla Sincan Park'ta Türkiye -Avusturya maçını kurulan dev ekranda izledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da heyecan dolu maçı vatandaşlarla birlikte takip etti. A Millilerin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma büyük sevinç yaşatırken, Türkiye Avrupa Şampiyonası’nda adını çeyrek finale yazdırdı.

Sincan Belediyesi dev ekran kurdu, 7’den 70’e binlerce kişi akşam saatlerinden itibaren Sincan Park’a akın etti. A Milli Takım ile Avusturya maçının başlamasıyla adeta nefesler tutuldu, alan kırmızı beyaza boyandı, vatandaşlar A Millilere tam destek verdi.

1-007.jpg

“TEBRİKLER TÜRKİYEM”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da Sincan Park’ta vatandaşlarla heyecan dolu karşılaşmayı izledi. İlk gol birinci dakikada Merih Demiral’dan geldi. Dakikalar geçtikçe heyecan daha da arttı, 59. dakikada Merih hem takımının hem kendisinin 2. golünü atarak Türkiye’nin adını Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale yazdırdı. Türkiye’nin galibiyeti Sincan Park’ta bayram havası estirdi.

Başkan Murat Ercan Milli Takımın büyük başarısını övgü dolu sözlerle kutladı. Başkan Ercan, “Bu müthiş heyecanı, coşkuyu ve sevinci bizlere yaşatan; harikulade futboluyla Avusturya’yı 2-1 yenerek EURO2024’te çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızla gurur duyuyoruz. Helal olsun size, yolun sonu kupa olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.