Sincan'da haşere ve sineklere teknolojik çözüm

Sincan'da haşere ve sineklere teknolojik çözüm

Sincan Belediyesi, haşere ve sineklerle mücadelede insansız hava araçları kullanarak çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu yeni teknolojiyle geniş alanlarda etkin ve hızlı ilaçlama yapılarak zamandan tasarruf edilmesi sağlanıyor.

Sincan Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte haşere ve sineklerle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belediye ekipleri tarafından insansız hava araçları kullanarak etkin ve hızlı ilaçlama yapılıyor. Bu yöntemle, özellikle geniş yeşil alanlarda ve zor arazilerde başarılı sonuçlar elde edildiği ifade ediliyor. Halk sağlığını korumayı ve daha sağlıklı bir çevre oluşturmayı hedefleyen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilaçlama çalışmalarına yaz ayları kapsamında düzenli bir şekilde devam edecek.

asdgsadgsa.jpg

MÜCADELE HIZ KAZANDI

Sincan Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte haşere ve sineklerle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. Rutin ilaçlama faaliyetlerine ek olarak, insansız hava araçları kullanılarak daha etkin bir mücadele yürütülüyor. Bu sayede halk sağlığını tehdit eden zararlılara karşı daha geniş kapsamlı ve hızlı önlemler alınıyor.

drone.jpg

YENİ TEKNOLOJİLERLE ETKİN ÇÖZÜM

Sincan Belediyesi, vektörel mücadelede öncülük yaparak yeni teknolojileri kullanmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, haşere ve sineklerin kontrolsüz üremelerinin önüne geçmek için hem karadan hem de havadan ilaçlama yaparak etkin bir mücadele sürdürüyor. Bu yöntem, özellikle geniş yeşil alanlar ve ulaşılması zor arazilerde büyük avantaj sağlıyor.

hasere.jpg

ZAMANDAN TASARRUF VE ETKİLİ İLAÇLAMA

İnsansız hava araçları ile gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları, kara araçlarının girmekte zorlandığı alanlarda büyük kolaylık sağlıyor. Ekipler, ilçe genelinde belli aralıklarla ilaçlama yaparak gerekli sağlıklı ortamın oluşmasını sağlıyor. Böylece, zaman ve emek tasarrufu sağlanırken, etkin ve hızlı ilaçlama ile haşere ve sinek sorunlarına çözüm bulunuyor.

sinek.jpg

HEDEF HALK SAĞLIĞINI KORUMA

Sincan Belediyesi, insansız hava aracı ile ilaçlama çalışmalarını kesintisiz sürdürecek. Ekipler, ilçe genelinde düzenli aralıklarla ilaçlama yaparak haşere ve sineklerin üremesini engellemeye devam edecek. Bu sayede halk sağlığını korumak ve daha sağlıklı bir çevre oluşturmak için teknolojinin sunduğu imkanları en iyi şekilde kullanmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.