Sincan Belediyesinde seferberlik

Sincan Belediyesinde seferberlik

Çölyakla ilgili farkındalık çalışmaları ve destekleri ile dikkat çeken Sincan Belediyesi, çölyak hastası vatandaşların tüketebileceği ürünlere kolaylıkla ulaşması için seferber oldu.

Çölyakla ilgili farkındalık çalışmaları ve destekleri ile dikkat çeken Sincan Belediyesi, çölyak hastası vatandaşların tüketebileceği ürünlere kolaylıkla ulaşması için seferber oldu. Sosyal destek kartı aracılığıyla 432 çölyak hastası vatandaşa 1.000 TL destek ödemesi gerçekleştirildi.

DESTEK ÖDEMESİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve geldiği günden bugüne çölyaklı vatandaşlar konusundaki duyarlılığı ile biliniyor. Gluten içeren besinlere hassasiyeti bulunan çölyaklı vatandaşları yalnız bırakmayan Sincan Belediyesi, üç ayda bir destek ödemesi yapıyor. Sosyal destek kartı aracılığıyla yapılan bu yardımlar bu ay da 1000 lira olmak üzere 432 çölyaklı vatandaşa ulaştırıldı. Bir evde iki hastası olanlara ise 2.000 TL yatırıldı.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Sosyal destek kartına yüklenen para ile ilçedeki marketlerde satılan glutensiz ürünlere ulaşarak alışveriş yapabilen vatandaşlar verdiği destekten dolayı Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti.

Başkan Ercan ise; “Çölyaklı kardeşlerimizin sıkıntılarını, ne gibi zorluklar yaşadıklarını çok iyi biliyorum. İhtiyaç duydukları ürünlere kolaylıkla ulaşmaları ve desteğimizi hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Belediye olarak her daim onların yanındayız ve onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Gönülleri rahat olsun” dedi.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.